Політика конфіденційності

Політика конфіденційності сайту yellowork.eu

Редакція від «01» вересня 2019 року

1. Загальні положення

  • 1.1. Перед використанням Сайту, ознайомтеся з цією Політикою конфіденційності (далі — «Політика»), оскільки вона впливає на ваші права та обов’язки. Ця Політика є невід’ємною частиною Договору публічної оферти про користування сайтом Yellowork.eu (Договору), доступного за посиланням https://yellowork.eu.
    Проставляючи галочку навпроти напису «Я погоджуюся» ви вважаєтеся таким, що прийняли умови цієї Політики. Тому, якщо ви не погоджуєтеся з цією Політикою, не користуйтеся Сайтом або припиніть його використання.
  • 1.2. Поняття та терміни у цій Політиці застосовуються у розумінні понять, визначених у Розділі 1 Договору, якщо інше не передбачено цією Політикою.
  • 1.3. Ця Політика конфіденційності створена, щоб інформувати Користувачів та/або Роботодавців про порядок збирання, зберігання, використання та розкриття інформації, а саме Персональних даних, які вони надають Yellowork, в процесі використання Сайту.
  • 1.4. Адміністратором обробки персональних даних є Yellowork.
  • 1.5. Вказуючи свій номер телефону та або електронну адресу при натисканні кнопки на Сайті, що підтверджує згоду, та реєструючи Персональну Анкету /Обліковий запис на Сайті, Користувач/Роботодавець надає свою згоду на передачу та подальшу обробку та зберігання Yellowork його Персональних даних, отриманих з Персональної Анкети/Облікового запису, а також інших даних, які можуть бути отримані додатково при використанні Сайту.
  • 1.6. Обробка Персональних даних включає в себе будь-які дії та/або сукупність дій, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням і поширенням (реалізацією, передачею), видаленням (знищенням) Персональних даних Користувача/Роботодавця з метою забезпечення функціоналу Сайту.
  • 1.7. Yellowork зберігає за собою право у будь-який час змінювати цю Політику. Yellowork публікуватиме час останніх змін, що були внесені до Політики конфіденційності, у полі «Редакція від _____», та оприлюднюватиме такі зміни на Сайті. Користувач/Роботодавець зобов’язаний стежити за актуальною редакцією Політики при використання ним Сайту та/або користуванні Послугами Yellowork. Продовжуючи використовувати Сайт після внесення таких змін, Користувач/Роботодавець погоджується та приймає їх як частину Політики.

2. Дані, які збирає Yellowork

  • 2.1. Yellowork може збирати та обробляти такі дані про Користувача, які Користувач надає добровільно:
    • інформація, що вимагається при реєстрації для отримання Послуг на Сайті, а саме номер телефону, а у випадку підписки на розсилку інформаційних повідомлень від Роботодавців адреса електронної пошти та номер телефону який є зареєстрованим у таких месенджерах як Telegram, WhatsApp, Viber;
    • інформація, що необхідна для початку користування Послугами Сайту, що заповнюється в Персональній Анкеті (ім’я та прізвище, громадянство, стать, спеціальність, навички, досвід роботи та стаж, країна та населений пункт фактичного перебування, наявність біометричного паспорта та візи, дата народження, контактний номер телефону, рівень знання іноземних мов, наявність досвіду роботи за кордоном (за межами України), дату з якої готовий працевлаштуватись, відмітка про пошук роботи безпосередньо для себе або для сімейної пари, можливість переїзду до іншого населеного пункту (територіальної одиниці);
    • фотографію, відео;
    • наявність облікових записів у Facebook та Google.
  • 2.2. Yellowork може збирати та обробляти такі дані про Користувача, які збираються автоматично:
    • в межах, дозволених застосовним законодавством, інформацію, що стосується пристроїв, які використовує Користувач, та мереж, до яких під’єднується Користувач, коли користується Сайтом. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про відвідування, у тому числі, маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи із Сайту, вакансії, які шукав чи переглядав Користувач, кількість надісланих Користувачем запитів у відповідь на інформаційні повідомлення, кількість відповідей Роботодавців на запити Користувача, помилки завантаження, довжина відвідування певних сторінок, взаємодія сторінок або будь-який телефонний номер, що використовувався для дзвінка на номер нашого центру техпідтримки; ця інформація збирається з допомогою різних технологій, включаючи cookies;
    • статистична інформація, що включає в себе систематизацію даних з Персональних анкет з метою дослідження бази Користувачів, тенденцій розвитку, маркетингових цілей, а також публікації такої інформації у публічному доступі в узагальненому вигляді.
      Така інформація має статус персональних даних лише якщо вона прямо дозволяє ідентифікувати Користувача.
  • 2.3. Yellowork може збирати та обробляти таку інформацію про Роботодавця, яку добровільно надає Роботодавець:
    • електронна адреса, необхідна при реєстрації для отримання Послуг на Сайті (у випадку реєстрації профлю та підписки на Yellowork);
    • інформація, необхідна для початку використання Сайту та надана у Налаштуваннях профілю (ім'я, номер телефону, електронна адреса, назва компанії та інші дані щодо юридичної особи, яка представляє Роботодавця;
    • платіжна інформація, необхідна для оплати щомісячної підписки на платні Послуги Сайту;
    • торгова марка (логотип та текст) та торгова назва.

    Інформація про оплату не зберігається та не використовується Yellowork, але зберігається та обробляється платіжним сервісом, визначеним в пункті 6.4 Договору. Співпраця такого платіжного сервісу та Yellowork, зокрема щодо передачі та обробки персональних даних здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства.

  • 2.4. Yellowork може збирати та обробляти наступну інформацію про Роботодавця, зібрану автоматично:
    • у межах, дозволених чинним законодавством, інформація про пристрої, які використовує Роботодавець, та мережі, які підключають Роботодавця під час використання веб-сайту. Це може включати інформацію, таку як: IP-адреса, інформація про вхід, тип браузера та версія, тип браузера, плагін, операційна система та платформа, інформація про відвідування, включаючи переміщення за URL-адресою, через веб-сайт. Особисті опитування Користувачів, які шукали або переглядали Роботодавець, кількість відправлених запрошень, повідомлення, кількість відповідей Користувачів на запрошення, кількість придбаних підписок і платне користування послугами (кількість днів використання, взаємодія з платною послугою), помилки завантаження, тривалість перегляду деяких веб-сайтів, веб-сайт або будь-який телефонний номер, який використовувався для здійснення телефонного дзвінка до нашого центру технічної підтримки; ця інформація збирається за допомогою різних технологій, включаючи файли cookie;
    • статистичну інформацію, включаючи систематизацію даних з Облікового запису для вивчення бази даних Роботодавців, тенденцій розвитку, маркетингових цілей, а також публікацію такої інформації у відкритому доступі у загальному вигляді.

    Така інформація має статус Персональних даних, лише якщо дозволяє безпосередньо ідентифікувати Роботодавця.

3. Використання Персональних даних

  • 3.1. Yellowork використовує Персональні дані Користувачів/Роботодавців винятково з метою:
    • надання Послуг через Сайт відповідно до Договору;
    • оцінки, аналізу та удосконалення Послуг;
    • полегшення користування Сайтом;
    • ефективного адміністрування Сайту;
    • інформування щодо переліку послуг та оновлень;
    • ведення щомісячної абонентської плати, інших платних послуг Сайту та пересилання цих даних третім особам, відповідальним за здійснення платежів.

4. Розкриття й поширення Персональних даних

  • 4.1. Yellowork не поширює Персональні дані третім особам, окрім як з чітко вираженої згоди Користувача/Роботодавця або на умовах, визначених цією Політикою.
  • 4.2. Враховуючи особливості функціонування Сайту, деякі треті особи можуть отримати доступ до частини чи до всіх Персональних даних, зокрема:
    • Категорія 1
      • Роботодавці, що реєструють Облікові записи або розміщують інформаційні повідомлення на Сайті з метою узгодження подальшої співпраці з Користувачами за межами Сайту;
      • Користувачі, що реєструють Персональні анкети на Сайті для пошуку інформаційних повідомлень від Роботодавців та для подальшого спілкування та співпраці;
      • Веб-сайти, з якими співпрацює Yellowork (партнерські сайти) з метою розміщення матеріалів щодо Сайту та Послуг (включаючи, але не обмежуючись, з метою реклами, проведення ринкового дослідження, розміщення публіцистичного матеріалу).
      • Ці суб’єкти отримують доступ до Персональних даних, оскільки це відповідає меті роботи Сайту. Доступ до Персональних даних здійснюється в обсязі, визначеному Yellowork у відповідності з Договором та відповідними веб-сайтами, з якими співпрацює Yellowork.

        Yellowork не відповідає за захист Персональних даних, що були розголошені цим суб’єктам за межами функціоналу Сайту, або були добровільно розголошені Користувачем/Роботодавцем цим суб’єктам в межах функціоналу Сайту. Порядок збирання, обробки та збереження цими суб’єктами Персональних даних за межами Сайту здійснюється у відповідності з умовами, визначеними відповідними Політиками конфіденційності чи іншими регулюючими документами таких суб’єктів.

    • Категорія 2
      • Google Inc. через сервіс Google Analytics, що аналізує статистику відвідувань Сайту;
      • Facebook Inc. через сервіс Facebook Pixel, що аналізує інформацію з конкретного Сайту з метою створення цільової реклами;
      • Hotjar Ltd. через сервіс Hotjar, що досліджує інформацію з конкретного Сайту для покращення його веб-дизайну та збільшення відвідуваності;
      • Jivosite Inc. через сервіс Jivosite (Jivochat), що інтегрує онлайн-чат в конкретний Сайт;
      • AmoCRM – зберігання інформації про клієнта та історія взаємозв’язку з ними.
      • Woopra Inc. – що аналізує статистику відвідувань Сайту.
      • Платіжний сервіс, визначений у пункті 6.4 Договору, що обробляє платежі Роботодавця за щомісячну підписку та інші платні послуги Сайту.
      • Хоча ці сервіси й отримують узагальнену інформацію, що в розумінні застосовного законодавства не може вважатися Персональними даними, враховуючи технічну можливість дослідження та аналізу таких даних, Yellowork не відповідає за збір, обробку та збереження Персональних даних, отриманих цими третіми особами. Для того, щоби дізнатися, як вказані треті особи використовують Персональні дані, зверніться до відповідних Політик конфіденційності таких третіх осіб.

  • 4.3. Yellowork має обов'язок виконання та дотримання вимог законодавства, тому може розкрити Персональні дані без попередження у деяких випадках, зокрема якщо:
    • Yellowork вважає таке розкриття необхідним та обґрунтованим для дотримання законодавства, судового процесу, для проведення розслідування чи на законну вимогу органів державної влади;
    • такі Персональні дані розкриваються у відповідь на скарги, для захисту від шахрайства, зловживань, неправильного чи незаконного використання Сайту.
    • У цьому випадку Персональні дані будуть розкриті лише в обсязі, необхідному для досягнення необхідної законної мети.

5. Зміна та видалення Персональних даних

  • 5.1. Користувач/Роботодавець може змінити Персональні дані в будь-який час через налаштування Персональної анкети/Облікового запису.
  • 5.2. Користувач/Роботодавець може надіслати Yellowork запит на зміну, виправлення чи видалення будь-якої невірної або неправдивої інформації про нього, що була розміщена на Сайті, а Yellowork зобов’язаний розглянути такий запит протягом 72 годин з моменту надходження.
  • 5.3. За заявою Користувача/Роботодавця, Yellowork зобов’язаний видалити усі його Персональні дані, до яких Yellowork отримав доступ у зв’язку з наданням Послуг такому Користувачу/Роботодавцю, а також повністю та безповоротно видалити Персональну анкету/Обліковий запис на Сайті.
  • 5.4. Користувач/Роботодавець може скористатися правом забутись, надіславши Yellowork заяву на безповоротне знищення всієї інформації (включаючи Персональні дані), доступної для Yellowork. В такому випадку Yellowork зобов'язаний видалити всю наявну інформацію про Користувача/Роботодавця протягом 72 годин з моменту отримання заяви.

6. Захист та строк зберігання Персональних даних

  • 6.1. Yellowork гарантує, що всі Персональні дані Користувача та Роботодавця будуть використовуватися, зберігатися та оброблятися в базі даних Yellowork у відповідності до положень Закону України “Про захист персональних даних”. Yellowork також докладатиме зусиль для використання, зберігання та оброблення Персональних даних у відповідності до положень іншого застосовного законодавства.
  • 6.2. Користувач/Роботодавець, дає згоду на використання, зберігання та обробку таких Персональних даних виключно в рамках надання Yellowork Послуг, визначених Договором та цією Політикою.
  • 6.3. За замовчуванням Персональні дані зберігатимуться протягом строку, необхідного для досягнення вказаних у розділі 3.1 цієї Політики цілей обробки таких даних, але не довше 10 (десяти) років. Персональні дані знищуються після закінчення строку зберігання або у випадках, передбачених застосовним законодавством.

7. Відповідальна особа та зворотній зв’язок

  • 7.1. Відповідальною особою за обробку Персональних даних є Yellowork.
  • 7.2. У випадку виникнення будь-яких питань, пропозицій чи запитів стосовно Персональних даних, звертайтеся до Yellowork за контактними даними (телефони, електронна пошта тощо), наведеними на Сайті.